El Raspinell - Gestió i Educació Ambiental
Col·laboracions
Enllaços d'interès
Gestó Ambiental
Educació Ambiental
Presentació El Raspinell
Novetats a El Raspinell
Educació Ambiental
Jornades

Aquestes jornades se centren en un tema mediambiental d’actualitat i compten amb la participació de científics d’alt nivell, especialitzats en l’aspecte que ens interessa.
Al mateix temps, posem el major èmfasi en fer que les jornades siguin didàctiques i amenes per al públic en general. D’aquesta manera volem acostar els avenços científics i els últims descobriments a tots els amants de la natura.

Cursos

Els cursos de formació inclouen sempre una part teòrica, normalment una xerrada o conferència a càrrec d’un especialista, acompanyada de diapositives, transparències o presentacions en PowerPoint, i una part pràctica per aplicar els coneixements adquirits que inclourà, sempre que sigui possible, una visita a l’hàbitat que ens interessa.

Material Divulgatiu

Per facilitar la descoberta del medi ambient que ens envolta elaborem i creem tot tipus de material divulgatiu: fitxes, llibres, pòsters, jocs,... Adaptem el contingut al públic que us interessi, tant per a la població en general com per a estudiants o especialistes.

Conferències

Les conferències tenen una finalitat divulgativa del coneixement explicat, alhora que pretenen incentivar l'interès pel tema tractat.

Sortides

Es realitzen sortides, normalment d’un dia, en les quals, sempre acompanyats d’un guia especialitzat, es va a albirar la flora i la fauna més característica de l’emplaçament visitat.

Contes

Preparem i expliquem contes per a mainada de primària i secundària, on se’ls presenta de manera divertida i didàctica les diferents espècies de les nostres terres i els seus hàbitats principals.

Material Divulgatiu

Us mostrem el conjunt d'actuacions que, amb finalitats científiques, educatives, invormatives, etc., hem dut a terme fins ara.


CSS vàlid XHTML 1.0 vàlid